Laat jullie niet meer tegenhouden door die olifant

Om Agile te kunnen werken is een goede basis noodzakelijk. Helaas lopen teams vaak rond met verborgen, niet uitgesproken problemen.

Agile teams workshop weg met die olifant - Pink Cactus

Workshop duur

Afhankelijk van aantal deelnemers en problematiek een 4 tot 8 uur durende prikkelende workshop met theorie, oefening en praktijk voorbeelden.
* Ook digitaal mogelijk

Voor wie

Teams die tegen problemen aanlopen in samenwerking oef het gevoel hebben dat ze niet in een goede flow zitten.

Workshop inhoud

Een prikkelende en interactieve workshop met een klein stukje theorie maar nog veel meer focus op oefening en jullie als team.

Agile teams zonder belemmeringen

Is jouw team vastgelopen in een patroon van inefficiëntie, communicatieproblemen en onuitgesproken frustraties of komen jullie maar niet in een flow? Het is tijd om de olifant in de kamer aan te pakken, de verborgen obstakels die de prestaties van je team belemmeren.

In deze interactieve workshop nemen we samen een diepe duik in de wereld van Agile teamwork. We zullen de (onuitgesproken) problemen en onderliggende belemmeringen blootleggen die het optimale functioneren van het team in de weg staan. Door open communicatie te stimuleren en samen te werken aan oplossingen, zullen we de obstakels aangaan en verwijderen. Hiermee creëren we ruimte voor fijne samenwerking, groei, innovatie en succes.

Of jullie nu een doorgewinterd team zijn die aanvoelen dat het niet lekker loopt of gewoon deel uitmaakt van een team dat echt problemen ervaart deze workshop helpt jullie zeker verder.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe deze workshop jouw team kan transformeren en de weg vrij kan maken voor buitengewone prestaties!

Agile teams theorie
Praktijkvoorbeelden
Oefening en onderzoek
Oefeningen en oplossingen
Vastleggen en vervolgstappen
Tips, tricks en tools

Meer informatie of aanvragen?

Waarom een Pink Cactus workshop?

Wij zijn super enthousiast over agile werken en doen er alles aan om die vonk over te laten slaan of om kennis en vaardigheden nog verder te ontwikkelen. Dit doen wij middels prikkelende, energieke workshops met theorie, oefening en praktijkvoorbeelden zodat jij niet alleen de kennis hebt, maar ook weet hoe je het kunt toepassen.

Laat ons contact opnemen

Laat hier jou gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een workshop of training.
    Agile workshop of training op maat nodig?

    Wat de Agile vraag of uitdaging ook is, Pink Cactus helpt graag verder met een training of workshop op maat.

    Scroll naar boven