Backlog management, de enige constante is verandering

De backlog is contant onderhevig aan verandering. Een heldere en up-to-date backlog is een absolute must, maar hoe zorg je daar voor.

Workshop Backlog management & planning - Pink Cactus coach

Trainingsduur

Eendaagse prikkelende training met theorie, oefening en praktijk voorbeelden.

Voor wie

Agile professionals en teams die hun product backlog management willen verbeteren of hier meer uit willen halen.

Workshop inhoud

Een prikkelende en interactieve training met theorie, voorbeelden en oefening om vaardigheden op te doen of aan te scherpen.

Een backlog en planning die verandering aan kunnen

Een goed beheerde backlog en effectieve planning zijn de sleutel tot het succes van elk Agile project. Als je wilt leren hoe je productiviteit kunt verhogen, prioriteiten kunt stellen en het hele team op één lijn kunt brengen, dan is deze training de perfecte keuze.

Tijdens deze intensieve en hands-on training zullen we dieper ingaan op de kunst van backlog management en planning in een Agile omgeving. Je leert hoe je om gaat met de backlog, deze kunt organiseren, prioriteren en verfijnen en hoe je sprints effectief kunt plannen. Met praktische oefeningen en nuttige inzichten zul je de vaardigheden verwerven die nodig zijn om jouw projecten op de juiste manier te managen.

Of je nu een Product Owner, Scrum Master of lid van een Agile team bent, deze training biedt waardevolle kennis, technieken en tools om elk projecten naar een hoger niveau te tillen. Laten we samen werken aan het perfectioneren van jullie backlog management en planning, zodat je de concurrentie een stap voor blijft en indrukwekkende resultaten behaalt.

Neem vandaag nog contact met ons op om deel te nemen aan deze essentiële training.

Theorie Backlog en Planning
Theorie backlog management
Theorie planning
Oefening
Tips, tricks en tools

Meer informatie of aanvragen?

Waarom een Pink Cactus workshop?

Wij zijn super enthousiast over agile werken en doen er alles aan om die vonk over te laten slaan of om kennis en vaardigheden nog verder te ontwikkelen. Dit doen wij middels prikkelende, energieke workshops met theorie, oefening en praktijkvoorbeelden zodat jij niet alleen de kennis hebt, maar ook weet hoe je het kunt toepassen.

Laat ons contact opnemen

Laat hier jou gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een workshop of training.
    Agile workshop of training op maat nodig?

    Wat de Agile vraag of uitdaging ook is, Pink Cactus helpt graag verder met een training of workshop op maat.

    Scroll naar boven