To Agile or not to Agile …

Agile werken, doen of niet? Agile werken hoe starten we ermee? Sta jij aan het begin van jouw Agile reis? Zorg met deze workshop voor een goed begin.

De stap naar Agile. Wel of niet doen? Pink Cactus coaching

Workshop duur

Eendaagse prikkelende workshop met theorie, oefening en praktijk voorbeelden.

Voor wie

Iedereen die aan het begin van zijn/haar Agile reis staat of zich afvraagt of Agile geschikt is voor hun organisatie

Workshop inhoud

Een prikkelende en interactieve workshop met theorie, voorbeelden en oefening.

Agile teams zonder belemmeringen

Overweeg je de overstap naar Agile werken, maar wil je er zeker van zijn dat dit de juiste keuze is en dat je het op de juiste manier doet? Deze workshop is ontworpen om te helpen als je aan de start staat van jouw Agile reis. Wil je beginnen met Agile werken maar weet je niet of dat geschikt is? Heb je de keuze gemaakt om Agile te gaan werken maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je begonnen maar loop je toch vast? Dan helpt deze workshop jou te begeleiden bij de cruciale overgang naar Agile en ervoor te zorgen dat je niet alleen de juiste keuze maakt, maar ook echt goede stappen gaat zetten.

Tijdens deze boeiende workshop zullen we dieper ingaan op de kernprincipes van Agile werken en hoe je deze kunt integreren in jouw organisatie. We zullen kijken naar de kansen en mogelijkhedebn. de valkuilen identificeren die je moet vermijden en praktische stappen bespreken om een succesvolle Agile-transformatie te realiseren.

Of je nu een manager, teamlid, of een besluitvormer bent die betrokken is bij de transitie naar Agile, deze workshop biedt waardevolle inzichten en concrete actiepunten om jouw organisatie op weg te helpen.

Neem vandaag nog contact met ons op om deel te nemen aan deze cruciale workshop. Laten we samen de stap naar Agile zetten en ervoor zorgen dat het niet alleen een idee blijft, maar een realiteit wordt in jouw organisatie.

Agile theorie
Praktijkvoorbeelden
Oefening en onderzoek
Inzichten en theorie
Vastleggen en vervolgstappen
Tips, tricks en tools

Meer informatie of aanvragen?

Waarom een Pink Cactus workshop?

Wij zijn super enthousiast over agile werken en doen er alles aan om die vonk over te laten slaan of om kennis en vaardigheden nog verder te ontwikkelen. Dit doen wij middels prikkelende, energieke workshops met theorie, oefening en praktijkvoorbeelden zodat jij niet alleen de kennis hebt, maar ook weet hoe je het kunt toepassen.

Laat ons contact opnemen

Laat hier jou gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een workshop of training.
    Agile workshop of training op maat nodig?

    Wat de Agile vraag of uitdaging ook is, Pink Cactus helpt graag verder met een training of workshop op maat.

    Scroll naar boven