Design Sprint

Verlies geen tijd en geld! Ga voor een impactvolle probleemoplossing met een effectieve Design Sprint

Ontdek de kracht van Design Sprints. Ga met deze bewezen methode in korte tijd van uitdaging, probleem of innovatie wens naar een getest prototype en een plan.

Innovatie & Inspiratie Pink Cactus - agile coaching, training en workshops

Design sprint – Super snel of uitgebreid?

Short – 5 dagen: Super snel en efficiënt ideaal voor kleinere organisaties, uitdagingen of verbeterpunten.

Full – 4 weken: Ga voor de volledige ervaring en duik 4 weken in een Design Sprint. Ideaal voor onduidelijke of complexe problemen. Inclusief Management report, planning en advies.

Voor wie

Ideaal voor organisaties en teams die streven naar innovatie en effectieve oplossingen. Of je nu een productmanager, product owner, ondernemer of teamleider bent, onze aanpak biedt waardevolle inzichten en versnelt het proces van idee tot tastbaar resultaat. Ongeacht of jullie Agile of scrum werken, met een design sprint ontketen je de creativiteit van jouw team en transformeer ideeën in actie met onze begeleiding.

Design Sprint in het kort

Een Design Sprint is niet zomaar een Agile workshop. Tijdens een Design Sprint gaan we samen op een gestructureerde manier aan de slag met een globale uitdaging of innovatie wens naar de probleemoplossingen. De oplossingen brengen we gestructureerd terug naar een selectie. De selectie vormen we om naar enkele testbare prototypes. We maken een plan, testen en ontvangen feedback. We eindigen met een plan voor de next steps.

Versnel innovatie: Ontdek onze Design Sprints voor impactvolle resultaten

Design Sprints van Pink Cactus, waar innovatie en impact samenkomen! Als ervaren facilitator biedt Pink Cactus nu een unieke kans om jouw projecten te transformeren door middel van Design Sprints. Onze Design Sprints zijn ontworpen om de kracht van samenwerking, creativiteit en efficiëntie te benutten, waardoor je in korte tijd tastbare en doordachte oplossingen kunt ontwikkelen en zelfs testen.

Of je nu aan het begin van een project staat, een uitdaging wilt overwinnen, of simpelweg innovatie wilt versnellen, onze Design Sprints bieden de gestructureerde aanpak die nodig is voor succes.

Ontdek hoe Pink Cactus ideeën tot leven kan brengen in een efficiënte en effectieve Design Sprint. Samen kunnen we de volgende stap zetten in probleem oplossing op naar jouw duurzaam succes. Laten we samen impactvolle resultaten boeken en innovatieve oplossingen uitwerken.

Zoals je wel leest, een Design Sprint is een fantastische manier is om resultaten te boeken te innoveren en het brengt teams op een leuke en nuttige manier nog meer samen. Een Design Sprint is ook Duurzaam, natuurlijk al vanwege de eerste resultaten maar ook omdat je er als organisatie later zelf ook weer mee aan de slag kunt.


Grijp niet mis! Al tientallen bedrijven gingen je met succes en nieuwe inzichten voor.

“Great innovation is built on existing ideas, repurposed with vision“


De voordelen van Design Sprints
Snel en Efficiënt
Samenwerking en Teamwork
Innovatie en Creativiteit
Snelle Validatie
Duidelijke Besluitvorming
Motivatie en Betrokkenheid
Impactvolle resultaten
En nog veel meer …

Design Sprint Snel

In slechts 5 dagen behalen we de maximale resultaten die jullie nodig hebben om te kunnen testen.

Dag 1 – Map & Sketch
Dag 2 – Keuzes & Story-board
Dag 3 – Prototypes
Dag 4 – Test

Full Package

In 4 weken tijd halen we het maximale uit de design sprint. We ontwikkelen prototypes, halen feedback op en maken een plan.
Week 1 | Customer Journey map, Doelen, Doelgroep, Inzichten & interviews
Week 2 | Align, Ideate, Prototypes, Validatie
Week 3 | Herzien, Prototypes, Her-test
Week 4 | Managementsamenvatting, Highlights, Prototypes en Bestanden, Aanbevelingen


Wist je dat…

Design Sprints zich niet beperken tot design en digitale producten of vraagstukken?

Een Design sprint kan gebruikt worden voor het oplossen van allerlei soorten uitdagingen en vraagstukken. Denk aan het verbeteren van samenwerking, oplossen van proces vraagstukken en zelfs (ja, we hebben het echt gedaan) het verbeteren van de werkomgeving op kantoor.

Design Sprints niet alleen maar voor teams zijn die Agile en Scrum werken

Een Design sprint is geschikt voor allerlei soorten organisaties en teams, of je nu volgens Agile en Scrum werkt of volgens andere methoden. Ieder team kan profiteren van een Design Sprint

Design Sprints ideaal zijn om te werken aan een probleemoplossing

Door middel van een Design Sprint kun je gestructureerd werken aan een probleemoplossing, wat dat probleem ook is. Heb je daadwerkelijk een globaal probleem, een proces probleem of misschien wel een innovatiewens.

Design Sprints fantastisch aansluiten bij Agile werken?

De voordelen van Agile werken ken je misschien wel, maar wist je ook dat extra voordelen kunt halen uit Agile werken in combinatie met een Design Sprint. Een design Sprint is namelijk flexibel en toch gestructureerd, herkenbaar?

Agile workshop of training op maat nodig?

Wat de Agile vraag of uitdaging ook is, Pink Cactus helpt graag verder met een training of workshop op maat.

Scroll naar boven