Problemen of uitdagingen oplossen hoeft niet lang te duren

Hebben jullie een probleem, een uitdaging waar jullie niet uitkomen, denken jullie dat er bepaalde zaken spelen maar kun je de vinger er niet opleggen of willen jullie eens een andere retrospective? Pink Cactus helpt jullie verder.

Highspeed Probleemoplossing Workshop - Pink Cactus coaching

Workshop duur

Afhankelijk van de grootte van de groep en de wensen 3 tot 6 uur
* Ook digitaal mogelijk

Voor wie

Ideaal voor teams en organisaties die een probleem willen oplossen, een alternatieve retrospective willen en zelfs als project kick-off.

Workshop inhoud

Een prikkelende actieve workshop waarin problemen boven tafel komen en jullie naar huis gaan met een actieplan voor minimaal 1 probleem of uitdaging.

Supersnel een actieplan voor een probleem of uitdaging

Stap in de Fast Lane van Probleemoplossing met onze Highspeed Probleemoplossing Workshop!

Hebben jullie de wens om als team problemen sneller en effectiever aan te pakken? Wil je leren hoe je snel tot de kern van een probleem kunt komen én oplossingen kunt vinden inclusief een actieplan? Onze Highspeed Probleemoplossing Workshop is de snelweg naar succes!

Tijdens deze dynamische workshop is Pink Cactus de facilitator en nemen we je mee op een reis naar snelle en doelgerichte probleemoplossing. We stellen de vragen die nodig zijn om tot het juiste probleem te komen. Daarna gaan we via de magische snelle route op weg naar de oplossing(en) én een actieplan. Geen oponthoud, geen tijdverspilling – alleen resultaten. En het mooiste van dit alles? Het is nog eens super leuk ook en versterkt de samenwerking en het team in het geheel.

Nieuwe vaardigheden in probleemoplossend denken
Actieve workshop
Probleem definities en prioritering
Oplossingen en prioritering
kant en klaar actieplan
Tips, tricks en tools

Meer informatie of aanvragen?

Highspeed decision workshop - Pink Cactus

Waarom een Pink Cactus workshop?

Wij zijn super enthousiast over agile werken en doen er alles aan om die vonk over te laten slaan of om kennis en vaardigheden nog verder te ontwikkelen. Dit doen wij middels prikkelende, energieke workshops met theorie, oefening en praktijkvoorbeelden zodat jij niet alleen de kennis hebt, maar ook weet hoe je het kunt toepassen.


Laat ons contact opnemen

Laat hier jou gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een workshop of training.
    Agile workshop of training op maat nodig?

    Wat de Agile vraag of uitdaging ook is, Pink Cactus helpt graag verder met een training of workshop op maat.

    Scroll naar boven