Kom uit die waan van de dag, tijd voor vernieuwde energie en ideeën

Soms raak je als team het vuur kwijt voor waar je aan werkt, zonde want dat maakt het werk ook minder leuk. Tijd voor frisse energie, ideeën en de vonk weer te laten overslaan.

Frisse energie voor agile teams - Pink Cactus coaching

Workshop duur

Eendaagse prikkelende workshop met theorie, oefening en praktijk voorbeelden.

Voor wie

Agile teams, Management teams binnen Agile organisaties. Zeker als er innovatie issues zijn of als er een energielek is.

Workshop inhoud

In deze workshop richt zich volledig op jullie als team en de uitdagingen die jullie hebben en zal vooral bestaan uit oefeningen en training.

Terug met de vonk, nieuwe energie en ideeën

Is je team vastgeroest in een routine en verlang je naar een nieuwe vonk van inspiratie en energie? Wil je de creativiteit en samenwerking naar een hoger niveau tillen? Is het tijd voor innovatie maar lukt het niet? Dan is deze workshop de brandstof die jullie nodig hebben om het team te laten ontvlammen en tot bloei te laten komen.

In deze dynamische en inspirerende workshop gaan we samen op zoek naar manieren om de passie en energie binnen jouw team nieuw leven in te blazen. We zullen innovatieve denkwijzen en technieken verkennen om de creativiteit te stimuleren, de communicatie te verbeteren en een cultuur van openheid en samenwerking te bevorderen.

Of je nu een teamleider bent die op zoek is naar nieuwe ideeën of een teamlid dat de teamdynamiek wil verbeteren, deze workshop biedt frisse perspectieven en praktische instrumenten om jouw team naar een hoger niveau te tillen. Laat ons samen werken aan het ontsteken van de passie en het ontgrendelen van het potentieel van jouw team.

Neem vandaag nog contact met ons op om deel te nemen aan deze gave praktische workshop. Jullie vertrekken met nieuwe kennis, vaardigheden, energie en zelfs nieuwe ideeën!

Agile teams theorie
Creatieve technieken en denkwijzen
Oefening en onderzoek
Vastleggen en vervolgstappen
Tips, tricks en tools

Meer informatie of aanvragen?

Waarom een Pink Cactus workshop?

Wij zijn super enthousiast over agile werken en doen er alles aan om die vonk over te laten slaan of om kennis en vaardigheden nog verder te ontwikkelen. Dit doen wij middels prikkelende, energieke workshops met theorie, oefening en praktijkvoorbeelden zodat jij niet alleen de kennis hebt, maar ook weet hoe je het kunt toepassen.

Laat ons contact opnemen

Laat hier jou gegevens achter dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een workshop of training.
    Agile workshop of training op maat nodig?

    Wat de Agile vraag of uitdaging ook is, Pink Cactus helpt graag verder met een training of workshop op maat.

    Scroll naar boven