Voorwaarden Agile coaching on demand

Laatste bewerking 10-12-2023

Contactgegevens:
https://pinkcactus.nl/
Leng 33
1741RP, Schagen
0629819840
mail@pinkcactus.nl

Deze voorwaarden zijn van toepassing op Agile coaching on demand van Pink Cactus

1. Aanbiedingen, prijzen en betalingen

1.1 De vermelde prijzen voor de aangeboden producten en diensten zijn in euro’s en zijn vrijgesteld van BTW.

1.2 De betaling van de op pinkcactus.nl aangeboden Coaching on demand geschiedt door middel van een factuur. De betaaltermijn bedraagt 30 dagen.

1.3 Met de plaatsing van een boeking gaat de koper een definitieve koopovereenkomst aan met Pink Cactus. De voorwaarden van deze overeenkomst zijn op pinkcactus.nl beschikbaar voordat en op het moment dat u een product bestelt. Tijdens het inplannen van een sessie dient u deze voorwaarden ook te accepteren.

1.4 Een definitieve overeenkomst geeft de koper het niet-exclusieve en niet-overdraagbare recht voor het gebruik van de digitale coaching.

1.5 Bij betaling door middel van een strippenkaart zal voorafgaand aan de coaching sessie gecommuniceerd worden hoeveel strippen er zullen worden gebruikt en wat het resterend aantal strippen is. De koper of bevoegde van de organisatie moet toestemming geven tot het gebruik van strippen.

2. Aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid

2.1 Pink Cactus is niet aansprakelijk voor schade die kan voortvloeien uit gebruik van technieken of adviezen gegeven in de coachingsessies

2.2 Correspondentie en/of levering vindt plaats via email en internet. U bent zelf verantwoordelijk voor het verstrekken van het juiste(email)adres aan Pink Cactus. Daarnaast bent u ook verantwoordelijk voor het juist instellen van uw PC en eventueel aanwezige programma’s zoals firewalls, spamfilters en virusscanners, zodat u kunt deelnemen aan de digitale coaching sessie.

4. Annuleren & retourneren

5.1 Annuleren van een boeking is mogelijk tot 8 uur voor aanvang van de sessie. Bij geen afmelding of later dan 8 uur van te voren zal de sessie in rekening worden gebracht middels een factuur of strippenkaart.

5.2 Strippenkaarten zijn niet overdraagbaar en kunnen niet worden geretourneerd. Niet gebruikte strippen kunnen niet worden ingewisseld voor geld.

6. Diversen

6.1 Indien één of meer van de bepalingen van deze Voorwaarden in strijd is met enig toepasselijk recht, zal de betreffende bepaling komen te vervallen en zal deze worden vervangen door een door Pink Cactus vast te stellen nieuwe vergelijkbare bepaling.

6.2 Indien één of meer van de bepalingen van deze Voorwaarden in strijd is met enig toepasselijk recht, zal de betreffende bepaling komen te vervallen en zal deze worden vervangen door een door Pink Cactus vast te stellen nieuwe vergelijkbare bepaling.

6.3 Alle geschillen tussen partijen zullen bij uitsluiting worden voorgelegd aan een daartoe bevoegde rechter in Nederland.

Voor vragen kunt u via email contact met ons opnemen:
mail@pinkcactus.nl

Scroll naar boven