Agile coaching | On demand
Een Agile specialist wanneer jij dat nodig hebt

Behoefte aan een Agile sparringpartner zonder lang traject en precies wanneer jij het nodig hebt? Pink Cactus staat voor jou klaar wanneer het jou uitkomt.

Diensten Pink Cactus - Partner bij agile werken

Agile coaching on demand

Met Agile coaching on demand van Pink Cactus heb jij toegang tot een Agile coach wanneer jij dat wilt. Geen lange trajecten of Agile coach in dienst.

Je boekt eenvoudig zelf een digitale meeting in onze agenda om jouw vragen, uitdagingen of situaties voor te leggen. We focussen 60 minuten volledig op jouw vraagstuk.

Voor wie

Ideaal voor organisaties die geen langdurig traject met een Agile coach aan willen gaan maar wel af en toe ondersteuning willen of nodig hebben.

Of je nu Product Owner, Scrum Master, Manager of CEO bent Pink Cactus staat voor je klaar. Ook teamsessies zijn mogelijk zonder extra kosten.

On demand coching in het kort

Agile coaching on demand is gemaakt om echt flexibel te zijn. Jij kiest wanneer jij het nodig hebt, wanneer het jou uitkomt, waarvoor jij de sessie gebruikt en of je dat alleen doet of met collega’s.

Agile coaching on demand kan in losse sessies maar ook een strippenkaart behoort tot de mogelijkheden.

Laat je niet langer tegenhouden door een Agile vraagstuk. Pink Cactus staat voor je klaar!

Wij zijn net zo Agile als onze Agile coaching. Wij snappen dat het niet altijd haalbaar, mogelijk of wenselijk is om iemand voor langere tijd en meerdere uren in je organisatie aan boord te hebben om te coachen op Agile werken. Toch kan kan ook jij profiteren van de kennis en vaardigheden van een Agile coach dankzij onze Agile Coaching on demand.

De Pink Cactus oplossing – Agile Coaching on demand
Met Agile coaching on demand heb je een sparringpartner die er voor jou is wanneer jij dat nodig hebt. Je boekt eenvoudig een moment in onze agenda. Je ontvangt van ons een link naar de digitale meeting zodat je jouw vraag of uitdaging aan ons kunt voorleggen. Wij denken met jou mee, reiken je oplossingen aan of zorgen per direct voor een trainingen of workshop.

Als organisatie heb je waarschijnlijk te maken met meerdere (Agile) professionals, van Product Owner tot Developer en van Scrum Master tot Managers. Jij en zij lopen af en toe tegen uitdagingen aan waar ze niet uit komen, Hebben vraagstukken die veel tijd kosten of hebben input en een frisse blik nodig. Bij Pink Cactus is het mogelijk om dit op te pakken zonder daarvoor een lang traject aan te hoeven gaan. Of het nu gaat om een teamsessie, Input over Agile werken, Agile proces vragen, een korte workshop, training van startende Agile professionals of zelfs een brainstorm sessie, jij bepaalt wanneer en wat de focus is.

Onze mogelijkheden

Losse coaching sessie:
1 sessie van 60 minuten: €105,- (excl. BTW)

Strippenkaart 10
10 sessies van 60 minuten: €999 (excl. BTW)

Strippenkaart 20
20 sessies van 60 minuten: €1899 (excl. BTW)

*Wil je een ander aantal of heb je specifieke wensen neem dan gerust contact op.

Inplannen:
Jij of een medewerker kan zelf een sessie inplannen in onze agenda.

Het is ook mogelijk om meerdere sessies vooruit te plannen. Heb je behoefte aan een langere sessie dan 60 minuten neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Betaling & voorwaarden
Bij het plannen van een afspraak ga je akkoord met onze voorwaarden. Voor betaling sturen wij een factuur.


De voordelen van coaching on demand
Coaching en begeleiding wanneer jij dat wilt
Met een team of 1-op-1 net wat jij nodig hebt
Geen doorlopende kosten
Meer zekerheid? Dat kan met een strippenkaart
60 minuten digitale sessie – volledige focus op jouw vraag
Zelf plannen in onze agenda
En nog veel meer …

Agile workshop of training op maat nodig?

Wat de Agile vraag of uitdaging ook is, Pink Cactus helpt graag verder met een training of workshop op maat.

Scroll naar boven