Pink Cactus is net zo Agile als jou Agile uitdaging.

Geen Agile uitdaging is hetzelfde. Iedere situatie, organisatie of team is uniek. Wat de situatie of wens ook is Pink Cactus zorgt voor een efficiënte en praktische aanpak.

Diensten Pink Cactus - Partner bij agile werken

Agile coaching | in-house

Agile coaching in-house

Samen kijken we naar de uitdaging die er speelt in het agile werken. Middels een (digitaal) intake gesprek bepalen we waar de aandacht naar uit moet gaan. Daarna stellen we een plan op en zal ik meedraainen in jou organisatie zodat we een nieuw succesverhaal kunnen schrijven.

In-house Agile coaching is al mogelijk vanaf €95,- per uur. Het aantal uur, looptijd en tarief stellen we vooraf vast.

Agile Coaching door Pink Cactus
Wij snappen als geen ander het belang van Agile werken in de snelle wereld van vandaag. Wendbaarheid is cruciaal voor succes. Agile werken biedt een prachtig perspectief en brengt aanzienlijke voordelen met zich mee. Het helpt risico’s te beperken, voegt snel waarde toe voor de eindgebruikers en stelt je in staat om tijdig bij te sturen. Hierdoor zal kostbare tijd van inspanning ook daadwerkelijk resulteren in een product met waarde en blije gebruikers.

Pink Cactus helpt jouw organisatie bij uitdagingen en optimalisatie

Innovatie bevorderen
Team performance optimaliseren
Agile cultuur en mindset verbeteren
Nieuwe medewerkers snel up-to-speed brengen
Starten met Agile werken
De huidige Agile werkwijze optimaliseren
Gestructureerd opschalen
Agile werken in jouw start-up
Een andere Agile uitdaging

Door in-house mee te draaien in jouw organisatie is Pink Cactus in staat om de volledige organisatie onder de loep te nemen en heeft de coaching maximale impact.

Jij wilt toch ook een Agile succesverhaal?
Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Pink Cactus. Samen bespreken we jouw wensen en mogelijkheden om verder te groeien.

Agile coaching | On demand

Diensten Pink Cactus - Partner bij agile werken

Agile coaching on demand

Agile coaching on demand is gemaakt om echt flexibel te zijn. Jij kiest wanneer jij het nodig hebt en het jou uitkomt .

Losse coaching sessie:
1 sessie van 60 minuten: €105,-

Strippenkaart 10
10 sessies van 60 minuten: €999

Strippenkaart 20
20 sessies van 60 minuten: €1899

*Meerdere sessies in 1 keer plannen kan in overleg.

Behoefte aan een sparringpartner? Pink Cactus staat voor je klaar
Wij zijn net zo Agile als onze Agile coaching. Wij snappen dat het niet altijd haalbaar, mogelijk of wenselijk is om iemand voor langere tijd en meerdere uren in je organisatie aan boord te hebben om te coachen op Agile werken. Toch kan kan ook jij profiteren van de kennis en vaardigheden van een Agile coach dankzij onze Agile Coaching on demand.

De Pink Cactus oplossing – Agile Coaching on demand
Met Agile coaching on demand heb je een sparringpartner die er voor jou is wanneer jij dat nodig hebt. Je boekt eenvoudig een moment in onze agenda. Je ontvangt van ons een link naar de digitale meeting zodat je jouw vraag of uitdaging aan ons kunt voorleggen. Wij denken met jou mee, reiken je oplossingen aan of zorgen per direct voor een trainingen of workshop.

On demand coaching

Coaching en begeleiding wanneer jij dat wilt
Met een team of 1-op-1 net wat jij nodig hebt
Geen doorlopende kosten, betaal eenvoudig per coaching
Meer zekerheid? Dat kan met een strippenkaart
60 minuten digitale sessie – volledige focus op jouw vraag

Gemak dient de mens, pick our brain wanneer het jou uitkomt.
Lees meer over on demand coaching. Nu al enthousiast? Plan vandaag nog jouw on demand coaching sessie

Meerdere sessies vooruit plannen, tuurlijk doen we! Neem contact op dan kijken we samen naar een geschikte opzet die past bij de situatie en de wensen.

Agile workshops & facilitation

Innovatie & Inspiratie
Pink Cactus - agile coaching, training en workshops

Agile workshops & facilitation

Korte trainingen en workshops zijn ideaal voor teams of professionals die kennis of vaardigheden willen verhogen. Samen kijken we waar de uitdaging ligt zodat de workshop naadloos aansluit op de vraag.

Zelfs de best functionerende Agile organisaties of teams lopen wel eens vast of kunnen wel eens wat ondersteuning gebruiken. Maar ook startende teams hebben soms wat hulp nodig om op gang te komen. Daarom is het bij Pink Cactus ook mogelijk om workshops te volgen en kunnen wij optreden als facilitator.

Wij maken workshops op maat waarmee wij professionals, teams en organisaties helpen de kernprincipes van Agile te begrijpen en in de praktijk te brengen. Maar ook om problemen op te lossen, te innoveren of kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te brengen.

Naast de kortdurende workshops kunnen wij ook een Design Sprint faciliteren. Innovatie is de motor van groei. design sprints helpen teams snel te itereren, nieuwe ideeën te ontwikkelen en oplossingen te creëren voor complexe problemen (en nee dat is dus niet alleen voor design). Samen duiken we diep in het ontwerpproces en genereren we waardevolle inzichten, testbare oplossingen en de eerste feedback op een oplossing.

Als facilitator is Pink Cactus er om jouw team te begeleiden, te inspireren en aan te moedigen. Onze aanpak is zeer interactief en betrokken. We maken gebruik van verschillende technieken en methodologieën om ervoor te zorgen dat iedereen actief deelneemt en bijdraagt aan de sessies.

Het uiteindelijke doel van de workshops en facilitatie is tastbare resultaten. Pink Cactus helpt uw teams bij het leren van nieuwe vaardigheden en het toepassen daarvan in de praktijk, wat leidt tot meetbare verbeteringen in uw projecten en processen.

Ontdek de kracht van Agile workshops en design sprints om uw organisatie te transformeren en te innoveren.

Interim opdrachten

Als personen binnen Agile omgevingen tijdelijk wegvallen is het soms lastig om snel een geschikte invulling te geven aan die rol. Dit is vaak op het gebied van Product leads, Product Owners, Product Managers, Scrum Masters of Agile coaches het geval. Je kunt als organisatie zomaar ineens een paar maanden zonder zitten en dat maakt het lastig om verder te kunnen. Je rommelt met het schuiven van andere mensen maar die hebben dan eigenlijk niet genoeg tijd voor beide projecten of teams. Dit maakt de kans weer groot op het uitvallen van deze persoon.

Pink Cactus helpt jullie graag uit de brand als het gaat om het tijdelijk opvangen van dergelijke rollen. Uiteraard zal ik met veel enthousiasme, energie, kennis en ervaring de rol op mij nemen en zorgen voor het vloeiend doorlopen van alle zaken.

Indien nodig en gewenst kijk en denk ik ook mee over de toekomstige invulling. Ik stel graag mijn netwerk ter beschikking om te zoeken naar de juiste persoon voor de toekomstige invulling en kan helpen bij de eerste selectie en/of sollicitatie gesprekken. Uiteraard hoort hier ook de juiste overdracht bij na de afronding van de opdracht. Pink Cactus is flexibel inzetbaar ook als het om korte periodes gaat of enkele uren ondersteuning.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Webprojecten

Digitale- en Webprojecten komen in vele vormen en maten. Van kleinere websites en webshops tot apps, grote platforms en webtools of Saas oplossingen. Met welke variant jij ook bezig bent of gaat er komen waarschijnlijk veel vragen op je af. Je hebt ideeën die je misschien in meer of mindere mate over weet te brengen op een ontwikkelaar, je probeert het zelf maar komt er net niet helemaal uit of misschien weet je gewoon helemaal niet waar je moet beginnen. Zonde! Zonde van de energie, het geld en de frustratie.

Pink Cactus is er om te zorgen dat ook jouw project goed en efficiënt tot leven komt. In sommige gevallen kunnen wij in house het project voor je oppakken. Kunnen wij het niet zelf voor je oppakken dan hebben wij een groot netwerk van designers, developers en bureaus. We kunnen je adviseren en eventueel het projectmanagement uit handen nemen zodat jij je bezig kunt houden met andere belangrijke zaken (ook als je zelf al een ontwikkelaar in handen hebt genomen).

Laat dat project niet langer liggen en laat Pink Cactus helpen jouw project realiteit worden.
Neem contact op voor meer informatie en vrijblijvend advies.

Klanten en Merken

Stel het niet langer uit en ga voor maximaal

Neem direct contact op voor een vrijblijvend advies- en kennismakingsgesprek.

Scroll naar boven